10 nigiri och 5 original maki.
Kockens val av nigiri och 5 st original maki.
10 nigiri och 10 original maki.
Kockens val av nigiri och 10 st original maki.
20 nigiri och 10 original maki.
Kockens val av nigiri och 10 st original maki.
Kockens val av 8 nigiri.
Kockens val av 10 nigiri.
Kockens val av 12 nigiri.
Kockens val av 12 nigiri.
Friterad Scampi, gurka, krispig sallad klädd med avokado. Toppad med cream cheese, unagisås, rostad sötpotatis, röd masago och sesamfrön.
Friterad scampi, gurka och krispig sallad klädd med halstrad lax. Toppad med chilimajonnäs , honung- & mangomajonnäs, unagisås, rostad grönkål, röd masago och sesamfrön.
Friterad lax med avokado, gurka och krispig sallad, klädd med lax och avokado. Toppad med chilimajonnäs, honung- & mangomajonnäs, teriyakisås, masago mix och sesamfrön.
Friterad kyckling, avokado, gurka och cream cheese toppad med surimiröra, chilimajonnäs, honung- & mangomajonnäs, teriyakisås, forellrom, fint hackad gräslök och sesamfrön.
Friterad scampi, avokado, gurka och krispig sallad toppad med cream cheese, chilimajonnäs, unagisås, rostade sötpotatis och sesamfrön.
Tunnskivad högrev, grönsparris och gurka, toppad med rökt sojamajonnäs, yakinikusås, rostad sötpotatis och sesamfrön.
Pankopanerad maki med lax, gurka och chilisås. Toppad med chilimajonnäs, unagisås, masagomix, fint hackad gräslök och sesamfrön.
Tonfisk, grönsparris och avokado. Toppad med chilimajonnäs, chilisås, rostad grönkål och masago.
Avokado, gurka och mango. Klädd med halstrad laxtoro och toppad med wasabikräm, unagisås, chilimajonnäs, salladslök, forellrom och sesamfrön.
Avokado, gurka och mango. Klädd med lax och toppad med chilisås, chilimajonnäs, spicy teriyakisås, forellrom, salladslök och rostade kimchisesamfrön.
Avokado, gurka och mango. Klädd med tonfisk och toppad med chilisås, chilimajonnäs, spicy teriyakisås, forellrom, salladslök och rostade wasabisesamfrön.
Avokado, gurka och mango. Klädd med scampi, lax, avokado, tonfisk och vitfisk. Toppad med chilimajonnäs och masagomix.
Gurka och crabstickröra klädd med halstrad lax. Toppad med chilimajonnäs, unagisås, honung- & mangomajonnäs, yuzu/wasabi masago, gräslök och sesamfrön.
Gurka och crabstickröra. Klädd med lax och avokado toppad med wasabikräm, chilimajonnäs, unagisås, rostad grönkål, masagomix och sesamfrön.
Iko egna chili & yuzu marinerade lax med ris, kålmix, krispig sallad, syrad gurka, inlagd ingefära, syrad rödlök, edamame bönor, säsongens tropiska frukter och avokado. Toppad med forellrom, salladslök, sesamfrön och chilimajonnäs.
Iko egna chili & yuzu marinerade tonfisk med ris, kålmix, krispig sallad, syrad gurka, inlagd ingefära, syrad rödlök, edamame bönor, säsongens tropiska frukter och avokado. Toppad med forellrom, salladslök, sesamfrön och chilimajonnäs.
Ebi Fry med ris, kålmix, krispig sallad, syrad gurka, inlagd ingefära, syrad rödlök, edamame bönor, säsongens tropiska frukter och avokado. Toppad med salladslök, sesamfrön och chilimajonnäs.
Tunnskivad högrev med ris, kålmix, syrad gurka, krispig sallad, inlagd ingefära, syrad rödlök, edamame bönor, säsongens tropiska frukter och avokado. Toppad med yakinikusås, salladslök, sesamfrön och chilimajonnäs.
Friterad kyckling med ris, kålmix, syrad gurka, krispig sallad, inlagd ingefära, syrad rödlök, edamame bönor, säsongens tropiska frukter och avokado. Toppad med teriyakisås, salladslök, sesamfrön och chilimajonnäs.
Tofu med ris, kålmix, syrad gurka, inlagd ingefära, krispig sallad, syrad rödlök, edamame bönor, säsongens tropiska frukter och avokado. Toppad med rostad sötpotatis, salladslök, sesamfrön och rökt sojamajonnäs.